Ще одна прем'єра у Вінницькому театрі



Ця виставка вперше була представлена ​​глядачам у 2014 році. Щоправда, мешканці Вінниці ще не мали можливості побачити її на власні очі. Але тепер вінничанам надано можливість познайомитись із роботою, і переконатися, що вона справді особлива та глибока, як каже про неї сама Оксана (режисерка цієї виставки). Для Оксани ця робота була досить складною, але дуже цікавою. Виставка має стиль танго, що ще більше змушує закохатися у цю роботу.

Ще одна прем'єра у Вінницькому театрі, фото-1

Оксана Бандура взяла за основу п'єсу Жана Ануя під назвою "Оркестр". Її суть у тому, щоб показати життя колективу музикантів, які мешкали у Франції, після того, як закінчилася Друга світова війна. Кожен з учасників колективу переживає певні труднощі, відчуваючи на собі результати власних рішень, проте при цьому не хочуть брати відповідальність за свої вчинки та звинувачують усіх довкола у своїх бідах. Це проблема вибору та сумнівів, людські метання, які часом не дають зробити правильне рішення, а також біль, який приходить до нас, слідом за кожним новим кроком, який ми робимо.

Ідея полягає у спробі змусити глядачів задуматися про власне життя, нагадати, наскільки важливо йти за своїм серцем, і навчитися обирати те, що для нас справді має значення. Кожен із нас веде власну боротьбу і проходить не просте життя, але в будь-якій ситуації, найголовніше – залишатися вірним собі та слухати свої почуття.

Джерело: Місто над Бугом



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW