"В мене був шок": комік Володька розповів, як його по-доброму ошелешив житель Тернопільщини своїм чималим внеском на армію



Попри скрутні часи, люди знаходять кошти, щоб передати їх на потреби армії і в такий спосіб докластися до перемоги над російсбкими окупантами.

Про одного з таких невідомих загалу "бійців" розповів у Фесбуці комік Тарас Стадницький, більш знаний за сценічним ім’ям Володька.

"Час від часу в фейсбуці переглядаю повідомлення, які чекають на підтвердження. як і ті, які фейсбук самовільно кидає у спам серед них минулого тижня побачив таке: «Тарасе, доброго дня! хотів би трохи допомогти на те, на що зараз збираєте. чи маєте можливість якось при нагоді заїхати?».

містечко недалеко від Тернополя, я акурат вертався з Вінниці до Львова – чому б не заскочити? невеличкий магазин, непримітний молодий чоловік середніх років.

- доброго дня. це ви мені писали?

- так. одну хвильку і дає мені 25 000 гривень.

в мене такий трошки шок, бо ж бачу, що це не якийсь супермаркет чи багатоцільовий магазин – досить невеличка вузькоспеціалізована крамничка.

- ні-ні, все добре. я так собі застановив, що частину заробітку віддаватиму тим, хто помагає ЗСУ. як буде ще щось – напишу пишу такі історії в першу чергу для себе. щоб пам’ятати, що є «малєнькіє люді, каториє нічєво нє решают» з багатомільйонною аудиторією і поруч з ними – непримітні атланти, які тихо, без зайвого шуму роблять багато для нашої спільної перемоги", – написав Тарас Стадницький.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW