У Первомайську військовий оркестр виступив на підтримку ЗСУ, - ФОТО, ВІДЕО



В честь Дня родини та на підтримку ЗСУ у Первомайську Миколаївської області виступив військовий оркестр місцевої бригади.

Про це повідомляє коресподент сайту 0512.ua. 

Музиканти зіграли такі народні хіти як "Ой, у лузі Червона калина" та інші. А також виконали свої кавер-версії до сучасних пісень. 

Як розповіли місцеві жителі, зазвичай оркестр грав на святах у місцевому парку та при особливих випадках як повернення артилерійської бригади з ротації на місце дислокації.

Також місцеві жителі додали, що за час війни оркестр грав вперше, тому жителям та гостям містам такий захід припав до душі.

- Побільше б таких заходів, нам їх трохи не вистачає. Весь час лише думки за наших Воїнів, за те, що відбувається на фронті. А гра оркестру наче підняє бойовий дух, - додала жителька міста Наталя.

виступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркеструвиступ військового оркестру



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW