Ракетний удар по Одещині: розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, - ФОТО



Розпочате кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни під час ракетного обстрілу Одещини. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, сьогодні вдень, 11 липня 2022 року, військові країни-агресора, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, вкотре завдали ракетних ударів по мирному населенню Одещини, зокрема, окупанти обстріляли курортне селище у Білгород-Дністровському районі.

Через ракетні удари значних руйнувань зазнали житловий будинок та складське приміщення, що належить ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт». Також в радіусі 1 км від місць вибуху у сусідніх будинках та господарських будівлях пошкоджено стіни, покрівлю та вибито вікна. Зазнали руйнувань щонайменше 5 приватних будинків.

Попередньо загиблих та поранених немає.

Встановлюються особи, яким завдано матеріальний збиток, внаслідок влучання ворожих снарядів.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, зокрема, допити потерпілих, свідків та очевидців. Також у ході проведення огляду місця події, виявлено та вилучено уламки від механізму ракет. 

Ракетний удар по Одещині: розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, - ФОТО, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW