У Київській області розпочали відновлення зруйнованих мостів, - ФОТО



Близько місяця Київщина була під окупацією і за цей час російські загарбники зруйнували велику кількість інфраструктурних об'єктів, в тому числі й мости. Після звільнення цього регіону від окупантів, співробітники "Укравтодор" одразу розпочали відновлення сполучення між містами.

Про це йдеться в повідомленні “Укравтодор”.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, регіону та області.

За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, на відновлення кожного мосту орієнтовно знадобиться 2-3 місяці. Тому було ухвалено рішення про створення тимчасових переправ. Перша з'явиться на місці зруйнованого мосту через Ірпінь на трасі Р-30. Тут уже розпочали роботи і мають намір здати об'єкт через десять днів.

Також фахівці Служби автомобільних доріг Київської області розпочали роботи з відновлення мосту на трасі М-06 біля села Стоянка. Частину цього шляхопроводу планують відкрити за два місяці, а повноцінний рух обома проїздами – через три-чотири. Роботи з ремонту зруйнованої дороги на під'їздах до мосту розпочнуть найближчими днями.

Паралельно "Укрзалізниця" працює над відновленням залізничного сполучення від Святошино до Клавдієва. Проводиться ремонт станцій та шляхів.

Нагадаємо, ми писали про те, що українські військовослужбовці відзняли на відео наслідки тимчасової окупації Гостомеля на Київщині. Вони проїхалися селищем і показали, що військові русляндії наробили з уже звільненим населеним пунктом.

Також ми повідомляли, що з 5 квітня у Броварах відновлять рух міжміських перевезень на станцію метро "Лісова" у Києві. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW