"Жодні слова не можуть описати те, що я тут побачила": прем’єр-міністерка Литви відвідала Бородянку на Київщині, - ФОТО



Інгріда Шимоніте, прем’єр-міністерка Литви, перебувала з візитом в Україні. Делегація відвідала Бородянку на Київщині. Про це Шимоніте написала в Твіттері.

"Жодні слова не можуть описати те, що я тут побачила": прем’єр-міністерка Литви відвідала Бородянку на Київщині, -..., фото-1, Денис Шмигаль/Telegram

Денис Шмигаль/Telegram

Під час візиту до України прем’єр-міністерку Литви супроводжував глава українського уряду Денис Шмигаль.

"Жодні слова не можуть описати те, що я тут побачила": прем’єр-міністерка Литви відвідала Бородянку на Київщині, -..., фото-2, Денис Шмигаль/Telegram

Денис Шмигаль/Telegram

У своєму посту у соцмережі він назвав дії російських солдатів геноцидом.

"Жодні слова не можуть описати те, що я тут побачила": прем’єр-міністерка Литви відвідала Бородянку на Київщині, -..., фото-3, Денис Шмигаль/Telegram

Денис Шмигаль/Telegram

Ми разом відвідали Бородянку, яку бомбили російські війська. Російська Федерація має бути покарана за геноцид, скоєний в Україні», - написав глава українського уряду та подякував Литві за приєднання до розслідування, пов’язаного з військовими злочинами Москви, - розповів Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль/TelegramДенис Шмигаль/Telegram

У свою чергу, представниця Литовського уряду написала, що "жодні слова не можуть описати те, що я тут побачила і пережила".

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб завжди бути в курсі всіх важливих та актуальних подій Києва, регіону та України.

Бородянку нещодавно було звільнено українськими військами після того, як з неї пішли рашисти. Місто неодноразово зазнавало обстрілів і бомбардувань.

Денис Шмигаль/TelegramДенис Шмигаль/Telegram

Окрім цього, ми писали про те, що у Бородянці встановлюють 18 спеціальних модульних будинків із США для рятувальників, які були передані Закарпатською ОДА. Про це повідомляє голова Закарпатської ОДА Віктор Микита у Facebook.

Також ми повідомляли, що британський прем’єр Борис Джонсон разом з президентом України Володимиром Зеленським після переговорів прогулялися воєнним Києвом. Про візит Джонсона повідомили вже під час його зустрічі Зеленським з міркувань безпеки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW