Катував прихильників ЗСУ: поліцейські затримали зрадника з Бучі, - ФОТО, ВІДЕО



Правоохоронці затримали 62-річного мешканця Кривого Рогу, який співпрацював з військовими рф в Бучі.

Про це повідомили в Національній поліції.

Фігурант приїхав в Бучу до родичів, патрулював з російськими армійцями, психологічно тиснув на жителів Бучі, погрожував їм вбивством та залякував зброєю.

А людей, які підтримували Збройні сили України, чинили опір загарбникам та не погоджувалися на співпрацю, бив і катував.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Після звільнення Київщини від ворога, чоловік переховувався на Дніпропетровщині. Там його і затримали Оперативники Департаменту карного розшуку спільно зі слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України

За такі дії фігуранту загрожує довічне позбавлення волі.

Всі слідчі дії проведені поліцейськими у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність), ч. 2 ст. 111 (державна зрада), ч. 2 ст. 110-2 (Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади) Кримінального кодексу України.

Під час обшуку в помешканні зловмисника поліцейські вилучили речові докази, які свідчать про його співпрацю з окупантами. Тож фігуранту уже оголошено про підозру у державній зраді.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що на Броварщині з підвалів дістали 6 тіл мирних мешканців, яких закатували та розстріляли окупанти

Також читайте: У Києві затримали трьох громадян Росії, які переправляли в Україну диверсантів, - ФОТО

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новни



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW