Футболіст з "Динамо" виявився сином одного з ватажків так званого "ЛНР"



Сьогодні (14 квітня) стало відомо, що гравець юнацької команди "Динамо" (Київ) Уваров Артур Максимович (28.03.2004) приховував факт того, що є сином ворога України, одного з ватажків так званого ЛНР.

Як інформує "fc.dynamo", відповідно спортивний клуб зробив офіційну заяву, пов'язану з цим фактом.

"Сьогодні вранці футбольному клубу «Динамо» Київ стало відомо про те, що футболіст юнацької команди Уваров Артур Максимович (28.03.2004) приховував факт того, що є сином ворога України, представника владних структур так званої «ЛНР» Уварова Максима Анатолійовича – заступника голови «комітету народної ради» так званої «ЛНР» з питань державної безпеки та оборони, роботи правоохоронних органів та судової системи, законності». Він перебуває у списку ворогів України на сайті центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку «Миротворець» - https://myrotvorets.center/criminal/uvarov-maksim-anatolevich/

Ми не схвалюємо «сталінські методи», в яких син відповідає за свого батька, проте після отримання та перевірки інформації керівництвом клубу було поставлено конкретне питання гравцеві про належність його батька до військових структур сепаратистів, Уваров не одразу дав позитивну відповідь! Клуб обурений поведінкою свого футболіста в укритті неприпустимих фактів та вирішив негайно розірвати контракт з даним гравцем.

ФК «Динамо» (Київ) офіційно заявляє, що у структурі клубу немає місця людям, налаштованим проти Незалежності, Цілісності та Сувернітету України! У часи страшної війни з російським окуппантом, Артуру Уварову необхідно було особисто звернутися до керівництва клубу та зізнатися в участі свого батька у військовій агресії проти України.

ФК «Динамо» (Київ) є флагманом українського футболу, який виховав понад сотню футболістів, які представляли у різний час національну збірну нашої країни. Клуб не збирається зупинятися у підтримці та фінансуванні українського народу в жахливій війні з російським окупантом, зневажаючи кожну особу, що виступає проти Незалежності України та не визнає її територіальної цілісності.

Слава Україні! Слава нашим героям!",- ідеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW