Окуповані села Оріхівської громади 45 діб знаходяться без світла, води, їжі та ліків



Оріхівська міська рада спільно з волонтерами отримала близько 500 наборів гумдопомоги від Запорізького обласного гуманітарного штабу.  

Про це повідомили в Оріхівській міській раді, передає 061.

Гуманітарну допомогу передадуть жителям Оріхівської громади, яким вона необхідна.

- Ці набори сформовані завдяки: раді сільськогосподарських підприємств Тернопільщини, агровиробникам, агропереробникам, промисловцям, територіальним громадам і просто небайдужим українцям. При координації МІНАГРО, МІНСОЦПОЛІТИКИ та Тернопільської ЦВА, - повідомляють в міській раді Оріхова. 

Три села Оріхівської громади залишаються в тимчасовій окупації рф. Туди немає можливості доставити необхідну гуманітарну допомогу.

- Нажаль залишаються окупованими 3 села нашої громади: Нестерянка, Копані Мирне. Вже 45 діб наші мирні люди знаходяться під щоденими обстрілами, без світла, води, їжі ,ліків, тепер і без газу. Нажаль немає змоги туди передати гуманітарну допомогу у повному обсязі. Біль від того, що ми знаємо, але не можемо нічим допомогти. Дякую всім хто небайдужий і приєднується до вирішення цієї проблеми. Ми бачимо, чуємо благання тих, хто залишився на цих теріторіях. Міська рада готова при першій же можливості виїхати на території цих сіл і надати допомогу, як медичну, гуманітарну, психологічну для наших мешканців. Тримаймося. Оріхів був є і буде Україною, - написала в соцмережі заступниця міського голови Оріхова Світлана Мандрич.

Як раніше писав 061, на Запоріжжі рівень платоспроможності населення за водопостачання трохи більше 30%.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW