Загинув як справжній Герой: в Хмельницькому попрощалися зі старшим лейтенантом, який помер у Бучі



14 квітня, у Хмельницькому в останню путь провели 37-річного Юрія Чабаха - старшого лейтенанта, оперуповноваженого Бучацького районного управління поліції, який загинув під час бойових дій на Київщині, у місті Буча.

Про це повідомили в Національній поліції.

ФОТО: Нацполіція

ФОТО: Нацполіція

На похорон з Київщини приїхав очільник Бучанського РУП Андрій Ткач.

"Юрій загинув 5 березня 2022 року під час артилерійського обстрілу міста Буча. Місто, як відомо, було окуповане з 1 березня, але ми продовжували максимально виконувати свою роботу, давали можливість людям евакуюватися, доставляли гуманітарну допомогу. Під час виконання служби Юрій і потрапив під ворожий обстріл", – розповів начальник Бучанського районного управління поліції Андрій Ткач.

Батьки загиблого Юрія Чабаха, втративши все внаслідок ворожої окупації та руйнування міста Буча, повернулися у Хмельницький, звідки вони родом. Тому сина вирішили поховати саме тут.

"Він вважався безвісти зниклим до останнього. Однак коли робили ексгумацію трупів, які були поховані в братській могилі на території церкви у місті Буча, було знайдене тіло Юрія", – додав Андрій Ткач.

Ідентифікувати загиблого правоохоронця допоміг поліцейський жетон, з яком його поховали у братській могилі.

Старшого лейтенанта Юрія Чабаха з військовими почестями поховали на Алеї Слави.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що військовослужбовці бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" провели в останній політ підполковника Єрка В'ячеслава Володимировича.

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новни



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW