Проголосив себе "старостою" та допомагав рашистам: у Київській області затримали колаборанта, - ФОТО



На Київщині затримали колаборанта, який самопроголосив себе старостою одного із сіл в Бучанському районі та співпрацював із російськими окупантами.

Про це повідомили у Офісі генерального прокурора.

Колаборант наприкінці лютого 2022 року погодився співпрацювати з російськими окупантами. Він повідомляв їм про позиції ЗСУ та територіальну оборону. Також самопроголошений "староста" переконував місцевих мешканців активно співпрацювати з росіянами.

Підозрюваного затримали та обрали йому запобіжний захід — утримання під вартою.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

При процесуальному керівництві Подільської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру жителя Київщини у скоєнні публічних закликів до співпраці зі збройними формуваннями держави-агресора та поширення інформації про розташування Збройних Сил України (ч. 1 ст. 111-1, ч. 2 ст. .114 -2 КК України), - йдеться у повідомленні.

Проголосив себе "старостою" та допомагав рашистам: у Київській області затримали колаборанта, - ФОТО, фото-1, Офіс генерального прокурора

Офіс генерального прокурора

Раніше ми писали про те, що у Бучі виявили 403 тіла вбитих і закатованих людей, які загинули під час окупації міста російською армією. Про це повідомив міський голова Анатолій Федорук під час онлайн-брифінгу.

Нещодавно 44.ua розповідали про кухонну шафку, яка втрималася після бомбардування будинку у Бородянці і стала справжнім символом мужності, стійкості та незламності всього українського народу. Журналісти відшукали власницю помешкання. Нею виявилася пенсіонерка Надія Дмитрівна. На щастя, жінка жива та неушкоджена.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW