На Київщині у звільнених населених пунктах зруйновано більше 650 об’єктів



В звільнених від загарбника населених пунктах Бучанського, Вишгородського, Броварського районів силами оборони проводиться зачистка та розмінування. Завозиться гуманітарна допомога.

Про це повідомляють у КОВА.

Зараз комунальні служби почали відновлювати критичну інфраструктуру, розчищати вулиці та завали будівель. Також співробітники ДСНС знешкодили 1022 вибухо-небезпечних предмета.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Також продовжує працювати спеціальна обласна моніторингова група, яка фіксує наслідки агресії росії та знищення цивільної інфраструктури.

Загалом руйнування зафіксовано у 35 з 69 територіальних громад Київської області, що складає 50,7 %. Критичних руйнувань завдано у Бучанській, Ірпінській, Гостомельській, Бородянській, Макарівській, Великодимерській, Пісківській ТГ.

На сьогодні мова йде про більше 650 об’єктів.

Продовжуються роботи з розчистки Житомирської траси та зведення тимчасового насипного мосту через річку Ірпінь.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що більшість мирних жителів міста Буча під час окупації російськими військами загинули внаслідок обстрілів. Це майже 90%. Про це в інтерв’ю DW заявив міський голова Анатолій Федорук.

Також ми повідомляли, що Ірпінський міський голова Олександр Маркушин розповів про жахливі злочини російських окупантів у місті. Так, за його словами, росіяни не лише систематично вбивали мирне населення, а ще їздили по тілах танками.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW