На Закарпатті сьогодні прогнозують мокрий сніг та туман



За прогнозами Закарпатського обласного гідрометеоцентру, 22 грудня в краї буде хмарна погода, вночі значний мокрий сніг та сніг, на низовині з дощем, в центральних та східних районах гірській частині території області сильний мокрий сніг та сніг, вдень часом опади.

Вночі та вранці подекуди туман, на більшості доріг ожеледиця, в горах налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер західний 5-10, вночі місцями 15-20, на високогір'ї до 25-30 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 1-6° тепла, на високогір'ї до 3° морозу.

Читайте також: У ніч на 22 грудня територією Закарпатської області пройшлася негода, яка призвела до негативних наслідків

На автошляхах області: вночі значний мокрий сніг та сніг, на низовині з дощем, в центральних та східних районах гірській частині території області сильний мокрий сніг та сніг, вдень часом опади.

Вночі та вранці подекуди туман, на більшості доріг ожеледиця, в горах налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер західний 5-10, вночі місцями 15-20, на високогір'ї до 25-30 м/с. Видимість 3-5 км, в опадах 1-3 км, місцями 200-500 м, в тумані 200-500 м.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW