Кам'янець-Подільський центр фізичного відновлення отримав "Знак Якості 2023"



За результатами дослідження й аналізу оргкомітету "Знак Якості України" центр фізичного відновлення "KINEZIOLOG" вдруге став переможцем Всеукраїнського конкурсу "Знак Якості" та відзначений почесною нагородою "Знак Якості 2023" у номінації "Оздоровчі центри"!

Почемним знаком "Знак Якості" відзначають ті компанії, які увійшли до ТОП галузевого рейтингу за результами аналізу фінансово-економічних показників.

Директору та лікареві центру "KINEZIOLOG" Ірині Рудніцькій вручено почесний Кубок, диплом "Знак Якості" та маркувальний знак "Гарантія Якості".

Я радію, що можу працювати у такій команді! Результат нашої клопіткої роботи дає неймовірні результати. Ми продовжуємо рухатись та розвиватись у своїй галузі, допомагати людям відновлювати втрачене здоров’я без операцій та медикаментів! Дякую Богу та Силам оборони України за можливість жити та працювати у вільній країні, - зазначила Ірина Василівна!

Фото: "KINEZIOLOG"Фото: "KINEZIOLOG"

Довідка: Всеукраїнський рейтинг якості товарів і послуг "Знак Якості" є незалежною комплексною програмою ранжування підприємст України. Результати рейтингу складаються на підставі проведення соціологічних опитувань громадян у різних регіонах країни, онлайн-голосувань у соціальних мережах, тощо.

Читайте також: "У Гуківській громаді своїх захисників не забувають".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW