На встановленні сигналізації в Одеському порту вкрали 1,3 мільйони гривень, - ФОТО



Одеські прокурори підозрюють підрядника у привласненні 1,3 мільйонів гривень під час встановлення пожежної сигналізації в Одеському порту. Наразі повідомлено про підозру київській підприємниці.

Про це розповіли у пресслужбі Одеської обласної прокуратури. 

За даними слідства, підозрювана привласнила бюджетні кошти під час виконання робіт зі встановлення в Одеському порту системи пожежної сигналізації вартістю 2 мільйони гривень.

Підрядник завищила обсяг фактично виконаних робіт та їх вартість на 1,3 млн грн, що призвело до безпідставного перерахування коштів на рахунок ФОП.

Зокрема, роботи зі встановлення у складських та виробничих спорудах, АЗС, приміщеннях насосних з перекачування легкозаймистих та горючих рідин, складів "Червоні Пакгаузи" корпусів №2, №3, №4, №5 Державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" системи пожежної сигналізації, системи передачі тривожних сповіщень, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, системи пожежогасіння в повному обсязі виконані не були.

Обвинувальний акт стосовно замовника робіт – ексдиректора ДП "Одеський морський торговельний порт" за фактом службової недбалості вже перебуває на розгляді суду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW