Мешканців Чернігова попередили про проблеми з питною водою і радять зробити запаси



У деяких районах Чернігова в пікові години може спостерігатися падіння тиску води в мережі. Тому містянам радять зробити запаси води.

Про це у Facebook повідомляє КП «Чернігівводоканал».

Як повідомляють на підприємстві, перебої з водопостачанням виникли через підвищення температури повітря та зростання обсягів використання питної води. У зв‘язку з цим жителів Чернігова просять не витрачати питну воду без особливої потреби.

«На сьогодні КП Чернігівводоканал практично не має можливості вплинути на цей процес, оскільки насосна станція водопроводу, яка до війни забезпечувала 1/3 Чернігова водою була знищена артилерійськими та бомбовим ударами ворога. Наразі комунальне підприємство постачає практично максимально можливі обсяги питної води в місто», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, підприємствам, організаціям і всім споживачам радять скоротити використання питної води з 07:00 до 09:00 години та з 19:00 до 21:00 години.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW