Чи діє пільговий проїзд за учнівським влітку у Дніпрі



У Дніпрі пільговий проїзд у громадському транспорті за учнівським квитком діє і влітку, коли школярі на канікулах. Водночас у більшості інших муніципалітетів учні мають право на безкоштовний проїзд в електротранспорті та знижку в автобусах з 1 вересня до 1 червня.

Про це повідомили в пресслужбі міськради Дніпра.

За словами директора комунального підприємства «Цифрова трансформація і автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артема Трапезнікова, Дніпро розширює пільгові права школярів.

"Надаємо можливість їм користуватися електротранспортом безкоштовно, а автобусами — зі знижкою у 25 % не тільки під час освітнього процесу, а й під час літніх канікул", — розповів Трапезніков.

Він також зазначив, що велика кампанія з перевипуску учнівських квитків для 5-х, 6-х і 10-х класів добігає кінця. Перевипуск виконано більше ніж для 149 шкіл. Подовжено дію і учнівських, які були до 31.05.2023, з голограмною наліпкою. Такі наліпки видаватимуться школам, тобто батьки або діти зможуть вільно прийти до свого закладу і отримати наліпку. Учнівські зеленого і помаранчевого кольору можуть бути подовжені голограмною наліпкою. Сині учнівські, в яких закінчився термін дії, 11-класникам необхідно буде здати до школи, оскільки вони вже не є дійсними.

Для оформлення учнівського квитка можна звернутися до свого класного керівника для отримання паперової анкети або заповнити онлайн-анкету (cabinet.dniprorada.gov.ua). Електрона анкета має обов’язково бути підписаною електронно цифровим підписом.

Щодо оформлення чи перевипуску учнівського можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро»: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94 -94 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п'ятницю з 09:00 до 16:45.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW