Плануємо стати Центром Дія: незабаром мешканці Покровська зможуть отримати ЕЦП у ЦНАПі



Про стан справ у соціальній сфері на апаратній нараді у Покровській МВА вчора, 17 травня, доповіли керівниця ЦНАП Алевтина Жук та начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. 

"Сьогодні ЦНАП працює над наданням не тільки адміністративних послуг, а і публічних. Підписано угоду про співробітництво у сфері організації надання кваліфікованих електронних довірчих послуг з метою спрощення для громадян на території міста Покровськ та області, доступності в отриманні послуг у сфері організації надання кваліфікованих електронних довірчих послуг через Центр надання адміністративних послуг м. Покровськ. Зараз наші співробітники проходять навчання в ДП «Дія» в м. Київ і з 1 червня отримати ЕЦП можна буде у нашому ЦНАПі", - розповіла керівниця ЦНАП Алевтина Жук. 

Плануємо стати Центром Дія: незабаром мешканці Покровська зможуть отримати ЕЦП у ЦНАПі, фото-1

Для того, щоб навчити та залучити громадян до цього сервісу за рахунок коштів місцевого бюджету було придбано 5 ноутбуків для облаштування п’яти робочих місць для самообслуговування. За допомогою комп`ютерної техніки та адміністратора кожен відвідувач може навчитися отримувати електронні послуги на порталі Дія. В майбутньому ці відвідувачі зможуть отримувати послуги самостійно, що збереже час адміністраторів та дозволить зменшити навантаження та черги у ЦНАП.

"Ми плануємо стати Центром Дія, тобто місцем, де можна отримати:   адміністративні послуги; консультації щодо онлайн-послуг; доступ до комп’ютера, підключеного до інтернету; консультації щодо бізнесу, а також різні супутні послуги", - зауважила Алевтина Жук.

Попри всі виклики, з якими стикаються в роботі спеціалісти соціальної сфери, соціальні служби в Покровській громаді продовжують не лише надавати весь спектр послуг, а й впроваджувати нові види допомоги.

Плануємо стати Центром Дія: незабаром мешканці Покровська зможуть отримати ЕЦП у ЦНАПі, фото-2

За словами начальниці Управління соціального захисту населення Ірини Бонзюх, наразі спеціалістами продовжується кропітка робота з цифровізації соціальних послуг, задля зручності громадян та ефективності роботи. Зокрема, впроваджено та ведеться робота з наповнення Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW