Поліцейські Київщини повідомили про підозру підпільним реалізаторам сильнодіючих медичних препаратів



Нещодавно в Білій Церкві правоохоронці викрили 62-річного організатора та двох працівниць аптеки віком 23 та 25 років, які організували незаконну діяльність. Ці особи незаконно продавали сильнодіючі медичні препарати наркозалежним особам, надаючи їм понаднормові дози препаратів без необхідних рецептів.

Під час обшуків в приміщенні аптеки та за адресами зловмисників слідчі вилучили чорнову бухгалтерію, мобільні телефони та готівку, отриману від клієнтів за незаконний бізнес. Обсяг від збуту заборонених у вільному обігу медичних препаратів складав близько 20-30 тисяч гривень на день.

Всі учасники злочинної групи повідомлені про підозру за їх участь та організацію злочинної схеми [ч.3 ст.28 ККУ], за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів [ч.ч.1,2 ст.320 ККУ] та за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів [ч.4 ст.321 ККУ].



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW