Начальник Покровської МВА провів апаратну нараду



1 березня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась апаратна нарада, під час якої було розглянуто стан справ у громаді.

Перш за все підняли тему теплопостачання. За словами заступника начальника МВА Олексія Стебля, всі котельні міста, за виключенням котельні №14, що у селищі Динасового заводу. На цій котельні  зараз проводиться перемонтаж котла. По котельні №7 був порив, замінено 156 метрів труби. Ремонтні бригади "Тепломережі" працюють цілодобово.

КП «Покровськводоканал» протягом тижня проводив аварійну заміну застарілих мереж у мікрорайонах «Лазурний» та «Південний», по вул. Ольшанського, вул. Раскової та у Родинському по вул. Лермонтова. Продовжуються роботи із  буріння свердловин.

Вирішуються питання щодо надання техніки для оборонних потреб громади. Триває втілення великого проєкту Покровсь-Мирноград з очищення шахтних вод. 

Начальник Покровської МВА провів апаратну нараду, фото-1

«На жаль, наші внутрішні мережі досить зношені, що приводить до постійних аварійних ситуацій. Цю ситуацію ми будемо виправляти, але поступово і планово. Тож дякую нашим комунальним службам за цілодобову роботу над усуненням аварій, а мешканців прошу запастись терпінням», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Завдяки співпраці міської військової адміністрації та гуманітарного штабу громади з міжнародними та вітчизняними донорами у громаду продовжує надходити різноманітна допомога. 

«Щотижня будемо отримувати 5000 тисяч хлібин для населення від компанії "Метінвест". Крім того, надійшли 700 обігрівачів від ГО «Проліска» для мешканців будинків району Динас, в яких є проблеми з опаленням. Вчора населенню за участю комітету сомоорганізації населення було видано 150 шт., сьогодні планується видати ще 200 шт. », - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Начальник Покровської МВА провів апаратну нараду, фото-2

Також від благодійного фонду розвитку з  Німеччини Emerland буде доставлено два електрогенератори, харчові продукти тривалого зберігання, чайники, ковдри. 

Інспектори «Муніципальної служби правопорядку» проводять зустрічі в старостинських округах громади задля вирішення проблемних питань мешканців, що виникають в умовах воєнного часу.

Продовжуються профілактичні роботи із системою відеоспостереження на території громади. Встановлено та підключено 95 відеокамер, зокрема і в районі зруйнованої багатоповерхівки з метою попередження мародерства. 

У громаді розпочата агітаційна робота зі вступу громадян до «Гвардії наступу» (штурмові бригади).

Проведені роз’яснювальні бесіди із квартальними та мешканцями приватного сектору (р-ни «Собачовка» та «8 група») щодо додержання правил пожежної безпеки в побуті, насамперед при використанні твердопаливних та газових печей.

Начальник Покровської МВА провів апаратну нараду, фото-3

Як зазначила Маргарита Ідрісова, медики громади працюють у штатному режимі. Відзначається зниження захворюваності серед населення. Відділ культури готується до проведення Шевченківських днів. 

Планується участь покровських учнів в обласних олімпіадах з математики, фізики та української мови у безпечних регіонах. У школах громади молоддю проводяться уроки з популяризації рідної мови. 

Триває евакуація населення громади. За минулу добу евакуйовано 9 осіб, за тиждень - 45 осіб. Всього з початку повномасштабного вторгнення евакуйовано 22 896 мешканців. Залишаються у громаді 54 947 осіб, у тому числі 6 277 ВПО.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW