Чернігівський "Буревісник" переміг у регулярному чемпіонаті Вищої ліги



Чернігівський "Буревісник-ШВСМ" зайняв перше місце у регулярному чемпіонаті Вищої ліги волейбольної першості України. 

В останньому турі, який пройшов у місті Хирів Львівської області, чернігівці одержали три перемоги поспіль. 

Спочатку у складному матчі команда Романа Носка перемогла львівську "Булаву": 3-2(17-25, 27-25, 23-25, 25-17, 15-6)

- З "Булавою" вийшла важка гра, тому що в нас перед туром багато хлопців з команди похворіли. Всім складом ми зібралися буквально за 3 дні до виїзду. Це дало свої взнаки, - пояснив головний тренер "Буревісника-ШВСМ" Роман Носко

Також чернігівці здобули технічну перемогу: 3-0(0-25, 0-25, 0-25) над сумською командою "ШВСМ-СумДУ", котра не змогла приїхати на цей тур: 

- Сумська команда не знайшла коштів, щоб виїхати на цей тур, бо вони тут (у Хирові, за 942 кілометри від Сум, - прим.) грали два тижні тому. Зараз потрібно було знову їхати... Тому "ШВСМ-СумДУ" і не приїхала на тур, отже їм - поразки, нам - перемоги, - розповів Роман Носко. 

В останньому матчі регулярного чемпіонату "Буревісник" здолав спротив "Хотинских козаків" з міста Хотин: 3-0(25-18, 25-21, 26-24). Таким чином чернігівці зайняли перше місце за підсумками регулярного чемпіонату, вигравши всі матчі цього сезону. 

Як раз з "Хотинськими козаками" команда Романа Носка й має зустрітися у півфіналі Вищої ліги цього сезону (перші матчі серії до двох перемог мають відбутися наприкінці березня). 

- Чотири команди, які вийшли у плейоф (крім "Буревісника" та "Хотинських козаків", це хмільницьке "Поділля" та бахмутський "Бахмут-ШВСМ", - прим.), однакові за силою. Півфінали будуть дуже цікаві та складні. Всі команди претендують на вихід у фінал. У "козаків" на цей тур не приїхали кілька гравців. Але я певен, що вони будуть у півфіналі. Тож матчі будуть важчими та більш цікавими, - поділився очікуваннями від вирішальних ігор Роман Носко. 

Нагадаємо, сезон 2022/23  є першим з 2010-го року, в якому чернігівська команда не представлена в українській Суперлізі (елітному дивізіоні українського волейболу, - прим.), який чернігівці залишили не зовсім за спортивним принципом. 

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW