"Термочуттєвість": у Кривому Розі відбулась прем'єра вистави за оповідками Тоона Телегена з нон-фікшн ВПО, - ФОТО, ВІДЕО



У Кривому Розі відбулась прем'єра вистави "Термочуттєвість".

Про це повідмляє 0564.ua. 

В річницю початку повномасштабного вторгнення рф в Україну в Культурно-громадському центрі "Шелтер +" відбулась прем'єра вистави "Термочуттєвість" Театральної студії "Ті самі гойдалки". 

"До війни ми створили історію неймовірно теплу - про маму, про стосунки, про емоції, тому що всі ми переживаємо різні емоції - переживаємо любов і когось ненавидимо сильно, буваємо в розпачі і в ейфорії. Війна це все дуже підсилила. Відбулась цікава штука - ми не відмовилися від цієї вистави, ми її просто доповнили", - зазначила перед початком вистави режисерка Євгенія Морозова-Попова. 

Вона зазначила, що на початку комусь може здатися, що це дуже дитяча історія. 

- У виставі задіяний підлітковий нон-фікшн. Все, що ви почуєте від підлітків тут, у виставі, це справжні історії справжніх дівчат і хлопців, які були в театральній студії, які пережили неймовірні речі. Я їм вже сьогодні говорила і я кажу вам: 24 лютого, дуже дякую, що ви не злякалася і прийшли сьогодні розділити з нами різні емоції. І хочу сказати, що 24 лютого ми пережили рік, ми живі  і маємо цінувати це. Ми знали, що збиремося і захочемо рефлексувати, тому зробили для вас прем'єру саме в цей день, - додала Євгенія Морозова-Попова. 

Після вступного слова режисерки, почалась вистава, в якій грали неймовірно талановиті діти. Вони говорили про абсолютно не дитячі речі - про жахи війни, які зараз змушені переживати тисячі дітей по всій країні через повномасштабне вторгнення рф в Україну. 

В кінці вистави глядачі аплодували юним акторам та дякували за емоції, які пережили. 

Всі, хто не встиг зареєструватися на прем'єру вистави, мали змогу зареєструватися на другий показ і побачити її сьогодні, 26 лютого. Театральна студія "Ті самі гойдалки" планує покази своєї вистави ще навесні, тому слідкуйте за анонсами та обов'язково подивіться "Термочуттєвість". 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW