На Лівобережжі Маріуполя будівельник-узбек під дією наркотиків пограбував квартиру, але не зміг втекти, - ФОТО



В Маріуполі, в будинку на вулиці Азовстальській, 97 будівельник-узбек, який перебував під дією наркотиків, намагався пограбувати квартиру маріупольчанки.

Як розповіла власниця квартири, увечері 5 лютого, поки вона була на роботі, цей чоловік проламав дірку в балконі першого поверху і проник в її квартиру. Зламавши в процесі конструкцію балкона.

На Лівобережжі Маріуполя будівельник-узбек під дією наркотиків пограбував квартиру, але не зміг втекти, - ФОТО, фото-1На Лівобережжі Маріуполя будівельник-узбек під дією наркотиків пограбував квартиру, але не зміг втекти, - ФОТО, фото-2

"Склав, щоб винести, цінні речі та техніку, але наркота вирубала його в коридорі, де я його й знайшла, повернувшись із роботи". - розповіла жінка.

Маріупольчанка викликала поліцію окупантів.

У присутності поліції чоловік зізнався, що звуть його Халілов Нурбек, працює на Московській, а мешкає на Лівобережній 7. Вирішив, що заробляє замало, тож проліз в чужу квартиру по цінні речі.

Нагадаємо, що зараз в Маріуполь масово переселяються будівельники з різних регіонів росії. Вони намагаються обміняти або придбати тут земельні ділянки і залишитись в Маріуполі назавжди.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW