У Львові затримали наркозбувача на Клепарівській: подробиці



Поліцейські викрили 36-річного мешканця Львівщини, який розповсюджував "амфетамін" і "марихуану".

27 січня у Львові на вулиці Клепарівській поліцейські викрили чоловіка, що мав із собою згортки з речовиною, схожою на "амфетамін". Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. 

Викрили 36-річного мешканця Львівщини. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання, в одному з сіл Львівського району, правоохоронці виявили та вилучили - поліетиленовий пакунок, згортки та ємності із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на наркотичний засіб "марихуана", згортки з кристалічною речовиною, схожою на психотропну речовину "амфетамін", прекурсори, засоби для фасування та інші речові докази, а також предмет, схожий на пістолет та набої до нього. Все скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у розповсюдженні "амфетаміну" та "марихуани"
Фото: пресслужби поліції ЛьвівщиниПоліцейські затримали чоловіка за підозрою у розповсюдженні "амфетаміну" та "марихуани"
Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: У Львові викрили чоловіка, який розповсюджував психотропи

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW