Чоловік побив пенсіонера та кинув помирати на Вінниччині



У селищі Вапнярка Тульчинського району на території місцевої школи 32-річний чоловік забив до смерті пенсіонера. Під час застілля між ними виникла суперечка, після чого конфлікт переріс у бійку.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Злочин стався 27 січня, де під час конфлікту чоловік руками та ногами завдав тілесні ушкодження, несумісні із життям, односельцю. Намагаючись уникнути відповідальності, правопорушник спробував знищити свій одяг на якому залишилася кров потерпілого. Тіло, зі слідами насильницької смерті, виявили місцеві жителі та відразу викликали поліцію. На місце зібрали докази причетності до вбивства місцевого жителя, який проживає неподалік”, - йдеться у повідомленні.

Як виявилося, що між потерпілим, який працював у шкільній котельні, та затриманим, під час застілля виникла суперечка. Конфлікт переріс у бійку, де молодший з чоловіків побив старшого. Після скоєного зловмисник залишив пенсіонера на вулиці помирати, а сам пішов додому.

Одяг зі слідами крові правопорушник намагався знищити. Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Чоловіку загрожує до 15 років в’язниці. Триває слідство.

Джерело: https://vinbazar.com/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW