У Бахмуті через ворожі обстріли пошкоджені міськрада та Палац культури



На Донеччині внаслідок обстрілів з боку російських загарбників за минулу добу пошкоджено міськраду, Палац культури, котельню та багато житлових будинків.

Окрім пошкодженої інфраструктури також дістали поранення цивільні.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку під інтенсивними обстрілами Вугледар – пошкоджено 42 будинки. Також на території громади обстріляні Новоукраїнка та Богоявленка – пошкоджено будинок, без жертв… У Бахмуті пошкоджені міськрада, Палац культури, Центр надання соціальних послуг та котельня», – написав Кириленко.

За його словами, на Донецькому напрямку відбувалися поодинокі обстріли Мар'їнської громади та Авдіївки – у місті постраждали житлові будинки та садовий кооператив.

Напружена ситуація в Соледарській громаді, де пошкоджено кілька приватних будинків у Парасковіївці та два у Васюківці. Інформація про постраждалих не надходила.

«На Лисичанському напрямку понад 20 прильотів зафіксовано в Торському і Зарічному Лиманської громади – без жертв», – зазначив керівник ОВА.

Він нагадав, що на Горлівському напрямку внаслідок вчорашнього обстрілу Костянтинівки поранено п’ять людей, пошкоджено 10 багатоповерхівок. Всього за минулу добу російські загарбники поранили 10 жителів Донеччини.

Читайте: 

  • 5 поранених і пошкоджені багатоповерхівки у Костянтинівці. Ситуація на Донеччині
  • Костянтинівку обстріляли з РСЗВ "Торнадо-С". Наслідки атаки (відео)

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW