Вночі під Полтавою загорілося приватне підприємство: загинув один із працівників, інший отримав опіки



25-го січня, близько 2:30, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території фізичної особи-підприємця у селі на території Терешківської громади. Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще один потерпілий отримав опіки – повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

За викликом на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. Правоохоронці з’ясували, що під час пожежі 30-річний працівник підприємства отримав опіки, його госпіталізували до лікарні. Також на місці події знайшли тіло 56-річного працівника без ознак життя. Для встановлення причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу. У поліції повідомляють, що обидва чоловіки є жителями Терешківської громади.

У поліції за фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 Кримінальтного кодексу України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяна загибель людей».

Раніше на Полтавщині у житловому будинку згорів чоловік.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW