Користувачі "Vodafone" скаржаться на "викрадення" оператором грошей з рахунків: що сталось



Через обстріли росією енергетичної інфраструктури України, громадяни нашої держави вимушені пристосовуватись до життя в умовах постійних відключень електроенергії. Разом зі світлом в оселях громадян зникає і стаціонарний інтернет. Останньою надією у таких випадках залишається мобільний зв'язок та інтернет.

І хоч українці спочатку активно скаржились, що й вони не працюють під час відключень електроенергії, зараз ситуація трохи покращилась. Однак тепер з'явилась інша проблема: з рахунків громадян почали списувати гроші за незрозумілі послуги, які вони не підтверджували.

Про таку ситуація розповіла клієнтка "Vodafone" на офіційній сторінці оператора в "Facebook".

Водафоне, ви вкотре мене розчаровуєте! Я поповнила рахунок на суму свого тарифу, а ви просто взяли і вкрали частину грошей і підключили мені "невідомо що", чим я не користувалася і не просила мені підключати, тепер я знову маю поповнювати рахунок, – розповіла користувачка.

Крім того, вона вирішила дізнатись, чому обраний тариф не підключається автоматично після поповнення, а лише після маніпуляцій з СМС-кодом, дочекатись який майже неможливо, за словами жінки.

Користувачі "Vodafone" скаржаться на "викрадення" оператором грошей з рахунків: що сталось, фото-1

У "Vodafone" прокоментували ситуацію та запропонували розібратись у проблемі.

Шкода, що використання послуг компанії засмутило вас, проте хочемо зауважити, що кожні витрати мають обставини. При цьому будь-які платні послуги підключаються лише за ініціативою абонента, - відповіли на офіційні сторінці оператора.

Також у компанії вирішили уточнити, що стало причиною "викрадення" грошей, які були внесені клієнтом, і чому частину коштів було знято, а пакет послуг на місяць не був підключений.

Послуги не можуть підключитися за нашою ініціативою, послуги можуть продовжитись, якщо ви ними користувалися раніше і не відключили. Будемо раді допомогти розібратися у приватних повідомленнях, - додали у "Vodafone".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW