Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій – Мінреінтеграції



Київ виключили з переліку територій можливих бойових дій наказом Мінреінтеграції, зареєстрований Міністерством юстиції України 16 січня 2023 року.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте новини Києва, області та України.

Так, наказом від 13 січня 2023 року №14 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією.

За даними Мінреінтеграції, наказ затверджується за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних та Київської міської військових адміністрацій.

У Мінреінтеграції зазначають, що територіями можливих бойових дій вважаються:

  • території, які межують з територіями активних бойових дій, тимчасово окупованими територіями чи прилеглі до державного кордону з державою-агресором;
  • території, на яких можливо забезпечувати функції держави, до яких може повертатися населення, періодично піддаючись ворожим обстрілам.

Як ми повідомляли раніше, оборонці Києва проводять навчання на північному кордоні країни. Вони відпрацьовують знищення ворожих колон, ДРГ, а також ведення оборонного бою.

Також ми писали про те, що у Київській області військові продовжують укріплювати рубежі оборони та зміцнюють позиції. Про це заявив голова обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW