Зниження рівня підтримки війни серед росіян і забезпечення воїнів ЗСУ зимовим одягом



Триває двісті тридцять дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф не можуть досягти переваги на полі бою і втративши свою кадрову армію оголосили мобілізацію. Подібні рішення вплинули на росіян. Як кажуть, коли дісталося тіла, то тоді відчулося. А у в Україні виникає питання про забезпечення наших Героїв і Героїнь зимовим одягом, бо погода погіршується. 

Редакція розкаже головне із брифінгу заступниці міністра оборони Ганни Маляр, яка саме говорила про це. 

Ганна Маляр зазначила, що зменшення заохочення війни серед росіян пов’язане зі страхом мобілізації, страхом смерті в Україні, адже вони бачать реальну картину.

А реальна картина станом на 20 жовтня 66 650 ліквідованого складу рф:

Зниження рівня підтримки війни серед росіян і забезпечення воїнів ЗСУ зимовим одягом, фото-1

Україна не піддається ілюзіям і адекватно сприймає ворога.

Негативні настрої в російському суспільстві навряд чи зупинять путіна – ми маємо йти до кінця і звільнити наші землі.

Наразі першочергові потреби по зимовій формі для ЗСУ закриті повністю – за тиждень на склади поставлено понад 48 тис. зимових курток.

На сьогодні обліковується 27,1 тис. комплектів, ще 8,7 тис. прямують до складів. Також понад 150 тис. вже на різних етапах транспортування за кордоном.

Також для воїнів ЗСУ вже передано: 33 тис. зимових шапок, понад 70 тис. «флісок» і більше 92 тис. комплектів демісезонної та зимової білизни.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW