Кам'янеччина втратила на війні двох Героїв



Захищаючи Україну, загинули Олександр Татарчук і Максим Марищак.

Вчора, 19 жовтня, Новодунаєвецька громада отримала трагічну звістку про втрату на війні свого земляка — 39-річного Олександра Татарчука. Того ж дня у Дунаєвецькій громаді повідомили про загибель 23-річного Максима Марищака.

За інформацією Новодунаєвецької селищної ради, Олександр Татарчук народився 4 липня 1983 року в селі Підлісний Мукарів. Там він навчався у місцевій школі. Був справжнім патріотом своєї рідної землі й тому пішов захищати Україну від окупантів.

Кам'янеччина втратила на війні двох Героїв, фото-1

Деталей загибелі Олександра Татарчука представники громади поки не повідомляють. Однак обіцяють додатково розповісти про точні дату й час прощання з полеглим Героєм.

Також на війні загинув 23-річний Максим Марищак з Дунаєвецької громади.

Кам'янеччина втратила на війні двох Героїв, фото-2

З глибоким жалем повідомляємо про те, що у кривавій війні від рук російських окупантів загинув наш земляк, житель села Миньківці — Марищак Максим. Війна забирає найкращих, найвідданіших, тих, у кого ще мало бути ціле життя попереду. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль, поділяємо горе. Інформація щодо поховання буде повідомлена додатково, — зазначили у Дунаєвецькій міській раді.

Хоча про дату загибелі Максима Марищака теж не повідомили, відомо, що він певний час вважався безвісти зниклим. Ймовірно 16 березня біля Кам’янки Донецької області він потрапив під ворожий обстріл.

Читайте також:"Вкрав телефон та гаманець: 26-річному кам’янчанину "світить" до 8 років в’язниці".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW