Перелом у війні наступить у 2023 році



У російсько-українській війні наступив такий період коли близько місяця лінія фронту практично не змінювалася в будь яку сторону, а російські угруповання досягли кульмінації, тобто моменту, коли наступальний потенціал вичерпаний.

Разом з цим, поки що захисники України ще не можуть перейти до масованого контрнаступу, через брак потужної, передової зброї яка б дала змогу знищити оборонні позиції росіян.

Звичайно, кремль така ситуація не влаштовує та вимушує шукати нові нетрадиційні шляхи для поповнення резервів особового складу, зброї, тягнути час із переконанням, що початок холодної пори року гратиме їй на руку, а ще росія сподівається на швидкий початок енергетичної кризи в Європі, послаблення санкцій та підтримки України.

Росіянам потрібен час для відновлення здатності армії воювати, саме тому міністр оборони росії заявив про нібито навмисне уповільнення темпів воєнної кампанії в Україні начебто через бажання зменшити жертви серед цивільного населення.

Насправді ж причини такої заяви криються у «втомленні» російської армії та необхідності її збільшення, адже так звана «спеціальна військова операція» в Україні показала, що армія рф має великі проблеми у багатьох аспектах.

путін намагається знову перебрати втрачену місяць тому ініціативу та нав’язати свою гру у подальшому сценарії війни, саме тому він планує збільшення штатної чисельності ЗС рф на 137 тисяч військових (до 2,04 млн осіб), яка передбачена у 2023 році.

Україні ж для переходу до великого контрнаступу та перелому у війні потрібні далекобійні ракети та ще більше артилерії, а тривалість війни значною мірою буде залежати від того, чи зможе США та Захід виконати обіцянки, зокрема, поставити озброєння, які так потрібні ЗСУ для вирішального удару.

2023 рік має стати вирішальним для України, або перемога над окупантом та вигнання його з українських територій, або затяжна війна на багато років.





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW