Коледж СНАУ відвідав Міністр освіти і науки України



З робочим візитом Сумщину відвідав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. Міністр освіти відвідав Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету». Зустріч відбулася за участі Голови Сумської ОВА Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, Сумського міського голови Олександра ЛИСЕНКА, ректора Сумського національного аграрного університету Володимира ЛАДИКИ, директора ВСП «Сумський фаховий коледж СНАУ» Ольги РОГОВЕНКО.

Директор ВСП «Сумський фаховий коледж СНАУ» Ольга РОГОВЕНКО доповіла про те, що 26 лютого 2022 року внаслідок влучання ворожої ракети будівлі коледжу зазнали значних пошкоджень Саме цей університетський відокремлений підрозділ найбільше постраждав від ворожого бомбардування в перші дні війни. Тому, на зустрічі обговорили ключові питання, пов’язані з відновленням Коледжу, організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану. За результатами зустрічі пріоритетними напрямками роботи визначено відновлення навчального корпусу та гуртожитку, подальший розвиток закладу освіти. Також 241 студент з постраждалих коледжів будуть поселені на капітально відремонтовані секції в гуртожитках СНАУ.

Довідково: На сьогоднішній день Коледж готує здобувачів освіти за шістьма освітніми програмами, має контингент 427 осіб, функціонування закладу забезпечується 64 співробітниками.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW