“Переговорів не буде”: Арестович зробив різку заяву про можливість домовитися з росією



Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що росія хоче примусити Україну до переговорів, аби виграти час і відпочити перед черговим наступом.

Про це Арестович заявив у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним.

За його словами, ці пропозиції вір рф можуть звучати  у формі погроз, жестів доброї волі, але це перші рядки капітуляції.

"Погляньте на характер цих пропозицій. Це путінська капітуляція. Він зізнаються, що не в змозі продовжувати бойові дії. Вони Бахмут, Слов’янськ та Краматорськ не можуть взяти, не те що Київ", – зазначив Арестович.

Арестович вважає, що Україна може піти на переговори лише в одному випадку - якщо саме вона диктуватиме умови.

"Шредер заговорив про мирні переговори. Лавров періодично заявляє, що Росія завжди налаштована на мирні переговори. Щоразу це звучить з якоїсь екзотичної країни, коли в армії РФ не виходить виконати поставлене завдання. Справа в тому, що поставлені завдання вони не можуть виконати за умовчанням. Вони тиснуть, концентруються, кудись там наступають, але вирішити стратегічні завдання військовим шляхом не можуть. І відступити не можуть", – каже він.

Олексій Арестович наголосив, що РФ хоче примусити Україну до мирного плану для перепочинку перед черговим наступом.

"Прилетять нові "хімарси" на голову всім любителям переговорів. Переговорів не буде. Вони хочуть переговорів, тому що бояться нашого успіху", – сказав радник ОП.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW