У Кременчуцькому районі знайшли зниклу дівчину



До відділу №2 (Горішні Плавні) Кременчуцького райуправління поліції 16 липня, близько 23:00, звернувся батько 17-річної дівчини, який повідомив, що його донька після 12 години вийшла з дачного селища та не повернулася додому. Поліція одразу розпочала пошукові заходи.

Отримавши інформацію про зникнення дівчини, до її пошуків залучили максимальну кількість особового складу Кременчуцького районного управління поліції. Дівчину вдалося розшукати впродовж доби. Вона перебувала в сусідній області. Наразі неповнолітню повернуто в родину.Обставини та причини події з’ясовує ювенальна поліція.

Дмитро Забігайло, начальник відділу поліції №2, зазначив:

«Після зникнення дівчини родичі намагалися розшукати її власними силами. Але пошуки виявилися безрезультатними. Тож батьки звернулися за допомогою до поліції. На пошуки дівчини ми орієнтували весь особовий склад поліції Горішніх Плавнів, Кременчука, прилеглих районів Полтавської та Кіровоградської областей. Під час проведення пошукових заходів ми отримали оперативну інформацію від колег із сусідньої області, що дівчина перебуває у своїх знайомих на Кіровоградщині. Вранці, 17 липня, поліцейські передали неповнолітню рідним. З нею все добре. Обставини та причини її неповернення додому з’ясовують ювенальні поліцейські».

Раніше ми розповідали що  поліцейські за годину розшукали зниклу 13-річну дівчину



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW