Збили ворожу ракету, гуманітарка для лікарень, нові соціальні виплати – Дмитро Лунін про підсумки тижня



Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня, що минув. Зокрема, розповів про гарні новини. Серед них такі:

У пʼятницю над Полтавщиною збили ворожу ракету. Постраждалих і руйнувань немає.

Держава й область зроблять усе, щоб жителі Кременчука були з теплом. Для цього Кабмін виділив 100 млн грн. Зі свого боку ми з облрадою домовилися закласти ще 100 млн грн в обласному бюджеті.

Західні партнери безперервно підтримують Полтавщину. Наша обласна клінічна лікарня отримала серйозну гуманітарну допомогу на 100 тисяч доларів – різні медичні препарати. Це антибіотики, протидіабетичні й кардіологічні ліки, ін'єкції, розчини й інші пігулки.

Цього тижня команда обласної адміністрації готувалася до найближчої сесії обласної ради. Назву основні ініціативи, які підтримали профільні депутатські комісії:

Виділення додаткових 50 млн грн для військових, правоохоронців і рятувальників Полтавщини;

Запровадження нових соціальних виплат: до 20 тис. грн – на реабілітацію військових, які отримали поранення, контузію чи каліцтво; допомога сім’ям загиблих і постраждалих цивільних унаслідок авіаударів, збройних нападів під час війни – 50 тис. грн допомоги родинам загиблих цивільних жителів і до 25 тис. грн допомоги пораненим цивільним мешканцям Полтавщини;

Закупівля мобільної станції моніторингу якості повітря. Це автомобіль із необхідним оснащенням. Визначає кількість пилу, оксидів сірки, азоту, вуглецю, формальдегіду та інших сполук – мінімум за 30 показниками моніторить повітря.

І на завершення – перемоги на спортивному фронті. Полтавка Марія Дьяченко на чемпіонаті Європи встановила новий особистий юнацький рекорд. А Олександра Нестеренко з Лубен завоювала «золото» на Всеукраїнських змаганнях із легкої атлетики!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW