Мешканці Мирнограду допомогли працевлаштуватися на Вінниччині



За час війни ринок праці істотно змінився: багато підприємств зазнали суттєвих втрат, деякі зовсім зупинили свою діяльність. Як наслідок, працівники залишились без роботи та засобів до існування. Так сталося з Катериною Бліхер, яка здобула вищу освіту за спеціальністю "Менеджер", до початку війни мала постійне місце роботи і була впевнена в своєму майбутньому. Вона працювала в медичному центрі, будувала амбітні плани, яким не судилося здійснитись. Війна змусила молоду жінку змінити сценарій свого життя. Турбуючись про свою маленьку дитину, Катерина покинула рідне місто, переїхала до Вінниці і стала внутрішньо переміщеною особою.

Завдяки електронному сервісу державних послуг "Дія", Катерина звернулася до Мирноградського міського центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи. З особистим консультантом центру, враховуючи освіту та особисті компетенції безробітної, дівчині склали план пошуку роботи. Прислухаючись до порад фахівця, Катерина пройшла всі етапи працевлаштування: від складання власного резюме до співбесіди з роботодавцем. Результатом такої тісної співпраці стало працевлаштування продавцем непродовольчих товарів до роботодавця, який здійснює реалізацію спеціалізованих медичних товарів .

«Я вдячна роботодавцю, який в умовах воєнного стану надає можливості внутрішньо переміщеним особам знайти не лише місце праці, але й відчути підтримку, вселити віру в нашу перемогу та внести свій посильний вклад на економічному фронті», – ділиться Катерина.

Сьогодні робота - це не тільки економічна підтримка громадян та вчасно сплачені податки, це наша зброя на економічному фронті. Економіка України має працювати для підтримки нашої армії і фахівці служби зайнятості дуже пишаються, що можуть бути причетними до наближення нашої Перемоги.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості»worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW