"Кожен будинок - братська могила": бійці ДСНС продовжують розбирати завали у Бородянці та шукати загиблих, - ВІДЕО



Зведений загін ДСНС України продовжує розбирати завали знищених окупантами будинків у Бородянці під Києвом. З-під руїн двох багатоповерхівок вже дістали тіла 26 загиблих людей.

Ролик поширила пресслужба ДСНС в Телеграмі.

Повідомляється, що рідні загиблих, чиї тіла залишаються під завалами, чекають, коли їх дістануть.

На ці кадри не можна дивитися спокійно. Неможливо спокійно сприймати той факт, що кожен будинок у Бородянці ворог перетворив на братську могилу, - пишуть у повідомленні.

Зараз, за словами рятувальників, головне завдання - знайти кожного загиблого, щоб рідні могли поховати їх. Вцілілі люди щодня приходять спостерігати за роботою рятувальників.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись, там новини виходять оперативно.

Бородянка у Київській області одна з перших постраждала від ракетних обстрілів окупантів у перші дні повномасштабного вторгнення рашистів на територію України. Українські правоохоронці мають достатньо інформації про сексуальні злочини і катування мирних жителів російськими окупантами в Бородянці.

Раніше ми писали про те, що у Бородянці розпочати розбирати завали та складати акти по кожному будинку щодо завданої шкоди.

Окрім цього, ми повідомляли, що завершено перший етап розмінування Ірпеня на Київщині. Загалом було виявлено понад 3000 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомив очільник Національної поліції України Ігор Клименко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW