"Хотіли завадити їм мати українських дітей": у Бучі на Київщині в підвалі будинку зґвалтували 25 дівчат і жінок, - омбудсменка Денісова, - ВІДЕО



Під час окупації російськими загарбниками Бучі на Київщині, в одному з підвалів будинку вони тримали в заручниках 25 дівчат та жінок. Російські солдати систематично ґвалтували їх так, щоб ті більше не хотіли сексу і не народжували українських дітей.

Про такі задокументовані факти розповіла в коментарі The New York Times та BBC омбудсменка Людмила Денісова.

Під час окупації Бучі загарбники тримали в одному з підвалів близько 25 жінок та дівчат віком від 14 до 24 років та регулярно ґвалтували. За словами Денісової, дев'ять із них тепер вагітні.

Російські солдати казали, що ґвалтуватимуть жінок до такого стану, щоб ті більше не хотіли мати жодних сексуальних контактів із чоловіками і не народжували українських дітей, - повідомила Денісова.

Ще більше новин на нашому Telegram-каналі. Долучайтесь, щоб знати більше.

При цьому омбудсменка наголосила, що оцінити реальні масштаби сексуальних злочинів зараз неможливо, оскільки не всі готові розповісти. Жінки повідомляють про те, що з ними сталося, на гарячі лінії або в чат- боти в Telegram.

Більшість із них зараз звертаються за психологічною підтримкою, тому ми не можемо зафіксувати це як злочини, якщо вони не дадуть нам своїх свідчень, - сказала Денісова.

Окрім цього, ЗСУ опублікували репортаж BBC, в якому мешканка Київщини розповіла іноземним журналістам, як рашисти зґвалтували її, а після вбили її чоловіка, який намагався врятувати свою дружину.

Раніше ми писали про те, що на дорозі біля села Гавронщина Бучанського району знайшли розстріляний окупантами автомобіль з тілами загиблих. Це родина з двома дітьми – дворічним хлопчиком та 14-річним підлітком.

Також ми повідомляли про те, що омбудсменка Людмила Денісова навела список зґвалтувань російськими окупантами дітей та дівчат на Київщині.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW