З 15 квітня у Києві поїзди метро скоротять інтервал руху до 30 хвилин



З 15 квітня у Києві поїзди столичного метропотінену відновлять рух обома коліями на синій та зеленій гілках. Окрім цього, інтервал руху на всіх лініях скоротять до 30 хвилин.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

На "синій" та "зеленій" гілках метро буде відновлено рух поїздів по обох коліях. На "червоній" гілці по обох коліях рух буде між станціями "Академмістечко" та "Шулявська" та по одній – між станціями "Шулявська" та "Театральна". Орієнтовний інтервал руху на всіх гілках складатиме 30 хвилин”, – йдеться у повідомленні.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Наразі працюють пересадочні вузли: "Золоті ворота"-"Театральна"; "Площа Льва Толстого"-"Палац спорту". Без зупинки поїзди прослідують станції: "Майдан Незалежності" та "Кловська".

Метрополітен для перевезень пасажирів працює з 07:30 до 19:00.

Також ми повідомляли про те, що сьогодні, 14 квітня, у Києві пройшли весняні толоки, які присвячені всесвітньому Дню довкілля. Так, комунальники разом з небайдужими киянами прибирали на 16 локаціях, висаджували нові дерева й кущі.

Крім цього, ми писали, що під час зачистки села Шевченкове поліція Київщини виявила місце масової страти цивільних осіб. На території одного із домоволодінь виявлено підвальне приміщення, де було заховано тіла чоловіків віком від 40 до 50 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW