Пив пиво в магазині і лаявся: у п‘яного чернігівця виявили підроблене посвідчення УБД



25 листопада в одному з магазинів на вулиці Старобілоуській відбувся конфлікт. Один з покупців взяв з полиці пляшку пива і почав її пити. Коли ж продавчиня зробила йому зауваження, що так не можна, він почав її ображати і агресивно поводитися.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Пив пиво в магазині і лаявся: у п‘яного чернігівця виявили підроблене посвідчення УБД, фото-1

Прибувши на місце, поліцейські побачили чоловіка напідпитку, який лаявся на продавчинь та розмахував руками. Лише побачивши інспекторів, він трохи заспокоївся.

Як з’ясувалося, зайшовши до магазину, покупець взяв з полиці пляшку пива, відкрив її і став пити прямо в торговельній залі. Коли ж до нього звернулася продавчиня, що так неможна, чоловік почав її ображати.

Поліцейським чоловік назвав свої дані та адресу проживання. Під час поверхневої перевірки у нього виявили посвідчення учасника бойових дій. Чоловік упевнено сказав, що воно належить йому.

Під час перевірки інспектори помітили, що інформація в посвідченні відрізняється від даних, які він назвав. На фото одна й та сама особа, але помітно неозброєним оком, що воно переклеєне. Тільки після запитання патрульних з проханням пояснити чоловік схаменувся, що схибив.

Пив пиво в магазині і лаявся: у п‘яного чернігівця виявили підроблене посвідчення УБД, фото-2

З’ясувалося, що чоловік — житель Чернігова, йому 49 років. Огляд у медзакладі підтвердив алкогольне сп’яніння. Результат — 2,45 проміле.

Патрульні поліцейські склали адмінматеріали за ст. 178 (Розпивання у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Далі чоловік продовжив спілкування вже зі слідчим.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW