Загроза захоплення двох міст: де збираються наступати окупанти



Незважаючи на те, що в Україні настав справжній холод і зима, а разом із ними прийшли й морози, до початку весни росіяни ще спробують захопити якусь частину української землі. Про це повідомили в Американському інституті вивчення війни.

За словами американських аналітиків, росіяни робитимуть спроби захопити Куп'янськ і Борову, і в разі реалізації цього плану, українські військові були б змушені залишити східний берег річки Оскіл, що може стати непоганим плацдармом для наступу російській армії по лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна.

При цьому військові експерти стверджують, що не бачать явних ознак підготовки росіянами великого наступу на Харківський напрямок. При цьому, концентрація військових, темпи їхнього пересування та інші ознаки можуть вказати на бажання поліпшення своїх позицій.

Однак, незважаючи на величезні втрати на фронті, росіянам вдалося відновити свої підрозділи, що були пошкоджені під час контрнаступу української армії у вересні 2022 року та під час невдалого наступу росіян наприкінці зими 2022-2023. Саме ці відновлені війська готові вирушити на штурми в Харківській області.

В інших районах фронту ворожі загарбники не можуть порадіти такому потенціалу, який міг би допомогти організувати масштабний наступ на позиції Сил оборони України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW