У Покровську Solidarites Int провела виїзний прийом громадян для отримання грошової допомоги



Французька неурядова гуманітарна організація Solidarites International продовжує надавати фінансову підтримку постраждалим від ракетних обстрілів мешканцям Покровської громади.

Цього разу реєстрація на участь у програмі відбулась у Лисівському старостинському окрузі. 

Так, жителі с. Лисівка та с. Даченське, житло яких було зруйновано або стало непридатним до проживання внаслідок ворожих атак, можуть отримати по 10800 грн на кожного члена постраждалої родини.

У Покровську Solidarites Int провела виїзний прийом громадян для отримання грошової допомоги, фото-1

Списки на отримання допомоги формуються спеціалістами відділів управлінь Покровської МВА та передаються представникам гуманітарної організації.

«Підтримка та допомога у відбудові пошкодженого майна цивільного населення – першочерговий напрямок співпраці. Аби цей процес був ефективнішим, посилюватимемо комунікацію та допомагатимемо у визначенні потреби в тому чи іншому населеному пункті Покровської громади», – підкреслила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

За грошовою допомогою звернулись сім’ї 11 домоволодінь. Передбачається, що сума фінансової підтримки має покрити потреби для екстрених робіт з відновлення пошкодженого майна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW