Неповнолітній пʼяний киянин розгулював на одній зі станцій метро: яке покарання обрав суд



Неповнолітній мешканець Києва перебував без супроводу дорослих та у нетверезому вигляді на станції метро "Майдан Незалежності". Його матір звинувачують у невиконанні батьківських обов'язків. Суд призначив їй покарання у вигляді штрафу.

Про це йдеться у постанові Шевченківського районного суду Києва.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Жінка ухилилась від виконання своїх батьківських обов'язків, щодо виховання свого неповнолітнього сина, який 26 листопада о 22:39 перебував без супроводу дорослих та в п'яному вигляді в громадському місці, а саме на станції метро "Майдан Незалежності". Вона вчинила правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

На судовому засіданні жінка визнала свою вину. Також вона підтвердила обставини, викладені в протоколі та зазначила, що провела бесіду з сином і надалі вказаних порушень вчиняти не буде.

Жінку визнали винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 184 КУпАП. На неї наклали стягнення у вигляді штрафу в розмірі п'ятдесяти неоподаткованих мінімуму доходів громадян, що становить 850 гривень.

Як ми писали раніше, у Києві на станції метро «Мінська», чоловік, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, стрибнув на колію та побіг в тунель, де справив природні потреби, тим самим наражаючи себе на небезпеку та міг спричинити зупинку поїзду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW