Більше п'ятдесяти машин спецмашин працює на дорогах Тернопільщини



Сьогодні, 7 січня, Тернопільщину охопив циклон. Вже випало близько 10 сантиметрів снігу, температура повітря опустилася до 4 градусів морозу. З ночі на дорогах області працює 52 спецмашини.

Про це повідомила в соцмережі Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області на патрульна поліція області.

"Для боротьби з наслідками негоди на автошляхи краю оперативно виїхала снігоприбиральна техніка. Підрядні організації працюють у режимі нон стоп з ночі. Залучили 52 одиниці техніки та 152 дорожніх робітники. Боротьба з наслідками негоди на дорогах триває", — йдеться у повідомленні.

Під час воєнного стану дорожники працюють за спеціальним алгоритмом, повідомляє пресслужба відомства. В першу чергу обслуговують стратегічні автошляхи та маршрути з високою інтенсивністю руху.

У нашій області це коридори:

М-19 Доманове—Ковель—Чернівці—Тереблече
М-30 Стрий—Ізварине
М-09 Тернопіль—Львів—Рава Руська
Н-18 Івано-Франківськ—Бучач—Тернопіль
Р-41 Обхід Тернополя

Водіям великогабаритного транспорту рекомендують користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг. Всі вони позначені на Google мапі.

"Цілодобово працює єдиний контакт-центр: +38 067 400 60 80", — повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW