Потрощені вікна, вибиті двері та згорілі авто: як виглядає місце атаки російського дрона у Дніпрі



Ввечері 6 січня російські війська почали атакувати Україну ударними БПЛА. У Дніпрі пролунала серія вибухів. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Однак є пошкодження декількох об’єктів. Тепер холодний вітер гуляє по коридорах і квартирах, бо немає жодної вцілілої шибки. 

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що на місці прильоту підлога всіяна битим склом. Потрощені меблі. Люди, які мішками виносять уламки зі своїх осель. Лагодять, що можуть. 

Такий вигляд має дніпровський гуртожиток, у якому мешкають понад два десятки родин. Йому дісталося найбільше під час вчорашньої вечірньої атаки шахедами. 

У родини пані Валерії побите житло і автівка. Врятувало те, що разом з чоловіком і сином-підлітком були в підвалі. У хлопця 24 лютого день народження. Він добре пам’ятає, як два роки тому зустрічав свої 14 під канонаду ракетних вибухів.   

Андрій разом з молодою дружиною поїхали в гості до друзів. Буквально за півгодини до прильоту. Кажуть, жити вже тут не зможуть. Надто великі руйнування. Удар прийшовся прямісінько під їхніми вікнами.   

На місці продовжує працювати мобільний пункт прийому звернень. Там поліцейські вже обробили майже півсотні заяв про пошкоджене майно. 

У Дніпрі комунальники оперативно стали до роботи після збиття ворожого залізяччя ввечері 6 січня. На місці  вночі працювало 2 самоскиди, 1 навантажувач, 1 пилосос, а також 10 комунальників, які допомагали з розчищенням підʼїзду до гуртожитку та вивозили великі уламки з парковки. Зранку 7 січня  працювало ще 25 комунальників та 1 самоскид, які остаточно очистили прилеглу до гуртожитку територію.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW