Завтра всю Україну накриє негода: прогноз погоди на 8 січня у Дніпрі



З 7 по 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України. По всій території України 8 січня очікуються складні погодні умови.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр у Facebook.

8 січня у південних областях очікується ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині вдень пориви вітру 15-20 м/с. У центральних та східних областях значний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах України ожеледиця. 

Як повідомили у Мінвідновлення, з 7 по 9 січня в Україні очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України.

Завтра всю Україну накриє негода: прогноз погоди на 8 січня у Дніпрі , фото-1

"Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу. За необхідності, рух на дорогах державного значення може бути обмежений або перекритий", - йдеться у повідомленні Міністерства.

Водіїв закликають найближчими днями утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані.

Ситуація на Київщині

У Києві та області хмарно, місцями невеликий сніг. Вітер північно-східний , 7-12 м/с, місцями по області пориви 15-20 м/с.

Температура по області вночі 11-16° морозу, вдень 8-13° морозу; у Києві протягом доби 11-13° морозу.

Крім того, в Укргідрометцентрі попереджають, що 8 січня на дорогах ожеледиця, оголошено I рівень небезпечності. Зазначається, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

На решті території очікуються складні погодні умови: дощ та мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина (вдень у більшості центральних та Донецькій областях значні опади). Температура вночі та вдень від +1° до -4°.

Прогноз погоди на 8 січня у Дніпрі 

У понеділок, 8 січня, у Дніпрі буде хмарна погода. За прогнозами синоптиків, усю ніч на першу половину дня йтиме сніг. Атмосферний тиск складатиме від 755 до 758 міліметрів ртутного стовпчика.

Швидкість вітру – до 7 метрів на секунду з поривами до 13 метрів на секунду. Він буде північно-східним. 

Вночі вологість повітря становитиме 89%, вранці – 83-92%, протягом дня – 80-84%, а ввечері – 81-84%. О п’ятій ранку на термометрах побачимо -8, о восьмій та об одинадцятій – 9 градусів з позначкою “мінус”, а о чотирнадцятій – 8 градусів морозу. О 20:00 похолодає до -10, а о 23:00 на термометрах побачимо -11.

Схід сонця очікується о 7:30, а захід — о 16:02.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW