Намагалась накласти на себе руки: столичні патрульні врятували жінку, – ВІДЕО



У Києві правоохоронці вчасно пройшли на допомогу жінці, яка намагалася вчинити самогубство. Інспектори негайно прибули у вказане місце та врятували киянку.

Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

За інформацією правоохоронців, вночі на лінію 112 зателефонував схвильований чоловік та повідомив, що знайома надіслала йому повідомлення, зі змісту якого він зрозумів, що остання намагається вкоротити собі віку. Він додав, що наразі перебуває за іншою адресою.

Інспектори негайно прибули у вказане місце та піднялися до помешкання. Двері оселі відчинив чоловік, який розповів, що його співмешканка зачинилася у ванній кімнаті та сидить там вже досить тривалий час. Але він навіть не підозрював про її наміри.

Патрульні спробували поспілкуватися з киянкою, але на їхні запитання вона не відповідала. Тож інспектори вирішили негайно відчинити двері власними силами.

Як виявилось, жінка вже встигла поранити себе. Поліцейські наклали пов’язку на її травмовану кінцівку та викликали на місце медиків.

Як ми писали раніше, у Києві чоловік намагався вчинити самогубство, стрибнувши з моста «Закоханих». Про подію рятувальників сповістили поліцейські.

Також розповідали, що у Києві правоохоронці врятували жінку, яка впала, не змогла сама підвестися та пролежала так цілу добу. Інцидент трапився в Святошинському районі столиці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW