В Києві волонтери передали на потреби ЗСУ партію великогабаритних вантажівок



Сьогодні, 7 червня, на центральній площі Національного музею історії України у Другій світовій війні волонтери передали військовим партію великогабаритних вантажівок для допомоги транспортування бойових комплектів та іншої військової техніки в рамках підготовки до контрнаступу Збройних сил України.

Завдяки волонтерам і за підтримки партнерів українські захисники отримали 6 одиниць вантажної техніки виробництва MAN SEА,  Volvo Group, Scania та DAMM. Перші 4 вантажівки передані в рамках заходу. Ще дві прямують до України. Після проведення всіх належних регламентних робіт, вони також будуть доставлені захисникам.  Загальна вартість всієї переданої військовим техніки становить понад 8,5 млн грн.

Волонтери передали ЗСУ партію великогабаритних вантажівок

Акція стала результатом спільної роботи Біржі Благодійності «ДоброДій», Благодійного фонду «Сучасна Україна», волонтерської групи «FRONT-ART» та представників соціально відповідального українського бізнесу – ConcordBank. 

Начальник Центрального управління забезпечення військової техніки Озброєння Командування Сил логістики Збройних Сил України Андрій Бур’ян наголосив на цінності переданої волонтерами техніки та вручив особисті подяки благодійникам від Головнокомандувача Збройних сил України, генерала Валерія Залужного.

«Витримка, впевненість та мужність наших захисників на передовій — це справжнє мистецтво. Воно полягає у вираженні власної позиції, захисті рідного народу, його історії, самобутності. Тому, підтримуючи подібні ініціативи — ми даємо шанс нашим «митцям фронту» не відволікатись на питання буденного забезпечення і зосереджуватись на більш глобальних викликах та стратегії захисту країни. Дякую всім партнерам, які допомогли втілити цей задум в реальність. Разом як на передовій, так і на волонтерському фронті, українці наділені надлюдською силою»,- прокоментував засновник волонтерської групи «FRONT-ART» Ігор АБРАМОВИЧ.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що на київських автошляхах ліквідували 125 км тріщин асфальтового покриття. Подробиці тут.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Не забувайте підписуватись!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW