Викрав мопед у пенсіонерки та продав за 100 гривень: звягельські поліцейські розшукали причетного



Днями до поліції звернулась 61-річна жителька смт Довбиша із повідомленням про зникнення її двоколісника із господарського приміщення.

У ситуації розбирались правоохоронці Звягельського райвідділу.

Оперативники встановили, що до крадіжки причетний 18-річний місцевий житель. Кілька днів тому вночі парубок зняв двері дерев’яного сараю та викрав звідти мопед «Delta». Він визнав свою провину та розповів, що двоколісник уже встиг продати знайомому за 100 (!!!) гривень. Отримані кошти витратив на спиртне. До того ж з’ясувалось, що він ще й викрав у заявниці дві бензопили, які правоохоронці виявили у нього вдома.

Транспортний засіб поліцейські вилучили у «нового» власника та повернули пенсіонерці.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Відомо, що хлопець раніше вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення грабежу. Нині йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Поліцейські застерігають громадян від сумнівних угод. Якщо вам пропонують вживане майно за надто низькою ціною, а продавець не може довести, що воно дійсно йому належить – відмовтеся від такої пропозиції. Адже висока вірогідність, що ви придбаєте викрадене. У такому разі втратите і гроші, і товар.

Звягельський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW